4/08/2016

Avon Advance techniques

Iz Avonove linije Advance techniques sam probala i koristim nekoliko proizvoda. Prvo sto sam isprobala bio je takozvani zeleni serum tačnije serum za suve krajeve za sve tipove kose. Dolazi u staklenoj bocici sa pumpicom i 30 ml proizvoda. Mirise veoma prijatno a nakon nanosenja kosa postaje glatka, svilenkasta i sjajna. Ja ga uglavnom nanosim na suvu kosu nakon feniranja ili peglanja jer smiruje naelektrisane krajeve. Ono sto je veoma bitno je to da serum sadrzi ALKOHOL te ga apsolutno ne preporucujem devojkama cija kosa je znatno ostećena jer moze dodatno isušiti kosu. Sve u svemu proizvod je jako dobar ako zanemarimo prisustvo alkohola. Cena je oko 400 dinara.

Sledeca stvar je serum Moroccan Argan oil tretman bez ispiranja sa marokanskim arganovim uljem. Ista ambalaža kao i kod predhodnog seruma i istog mirisa medjutim sto se tiče ovog proizvoda ja iskreno nisam zadovoljna, nisam primetila ni da je neguje niti da je jaca niti da je zagladjuje a sto bi trebalo barem po ubedjenju proizvodjača. Ono sto je bitno nema negativnih posledica od korišćenja ali nema ni efekta svakako minus za ovaj prizvod.
Četka iz iste linije je fenomenalna, kosa se lako rasčešljava, ne lomi je, imam je duze vreme i zadovoljna sam njome. 

Poslednji ali ne i najmanje bitan Šampon za suvo pranje kose, Dry shampoo, osvežava kosu i upija masnoću. Dolazi u boci od 150ml sa rasprašivacem, podseca na dezodorans odnosno identicno izgleda kao dezodorans. Prelepo mirise, osvežava kosu, ne otežava je, ne slepljuje je, upija visak masnoće ne drasticno ali ukoliko vam je kosa ni tamo ni ovamo sigurno ce pomoci. Cena oko 500 dinara.

Kako se vama svidjaju ovi proizvodi? Da li ste koristile neki od njih?

Нема коментара:

Постави коментар